Breng je ontwerp tot leven in 3D

Een groenontwerp van een openbare ruimte, park of plein komt pas echt tot zijn recht in 3D. Hoe goed je jouw ideeën als ontwerper ook op papier zet, het vraagt het nodige ruimtelijk inzicht om je vanaf een 2D-tekening een goede 3D-voorstelling te maken. Daarom ontwerpen wij graag in 3D. 

 

Het maakt het lezen van een ontwerp eenvoudiger en je kunt iedereen op een begrijpelijke manier meenemen in de uitleg van het ontwerp. Daarnaast heb je met deze ontwerpen een goede basis voor het maken van een visualisatie die je kunt gebruiken tijdens informatie- of bewonersavonden. 

Landschapsontwerp door Inplan
Bij Inplan ontwerpen wij in samenspraak met bewoners (participatie), deskundigen en stakeholders. Ons doel: een goed doordachte oplossing voor ieder inrichtingsvraagstuk; van een stadspark en inrichting van speelplaatsen tot gevelbeplanting of een complete klimaatadaptieve woonwijk. Een goed ontwerp is in onze ogen een toekomstbestendig ontwerp dat wordt gedragen door de omgeving, maar ook vooral (be)leef- en beheerbaar is. Dat alles binnen de door onze opdrachtgevers aangegeven kaders zoals budget, het behouden van bestaande bomen en beplanting of op het gebied van afwatering.   

 

Ontwerp in 3D

 

Ontwerp in 3D
 

Neem contact op
Meer weten over groenontwerp en advies? Neem contact op met Toby van Bloppoel via 026 - 203 04 99 of mail naar groen@inplan.nl.

 

Lees ook

Landschapsontwerp