U bent van harte welkom op ons kantoor

Samen maken wij het verschil

 

Over Inplan - Ingenieurs- en adviesbureau civiele techniek in Arnhem

Inplan is een dynamisch ingenieursbureau in de civiele techniek gevestigd in Arnhem. Wij begeleiden en schrijven EMVI-plannen en verzorgen de engineering voor wegenbouw, rioleringen, groenvoorzieningen en sportaccommodaties. Elk project is uniek en wij gaan voor die ene ultieme, project-specifieke oplossing. Dat is wat ons werk interessant en bijzonder maakt.

 

Samenwerken

Door regelmatig op locatie te werken krijgen wij meer feeling met uw organisatie en zijn overleggen en aanpassingen in het product eenvoudiger en sneller door te voeren. Vaak beleggen wij daarvoor één of meerdere werksessies van een dagdeel om het ontwerp, bestek of Plan van Aanpak op te stellen.

 

Onze medewerkers werken veelal op (project-) locatie, vanuit huis of één van onze flexruimtes. Dit biedt onze medewerkers de nodige flexibiliteit om een juiste balans in de werk en privésituatie te creëren en een afwisselende werkomgeving. 

 

Bijkomend voordeel van de bedrijfsvoering zoals wij die hanteren is het beperken van de overhead kosten, zodat onze tarieven gunstig blijven. Deze manier van werken is goed voor u en voor ons.

 

Inplan gaat voor het beste resultaat

Wij zijn gedreven het beste uit onszelf te halen en te verbeteren. Dit doen en kunnen wij uiteraard niet alleen. Opdrachtgever, opdrachtnemer, medewerkers, onderaannemers: Iedereen die aan een project deelneemt is belangrijk. Daarom dagen wij elk projectteamlid uit om gezamenlijk het beste resultaat te behalen.

 

Inplan Maak het verschil
 

NEEM CONTACT OP