EMVI-Plannen

Samen maken wij het verschil

 

 

 

Een winnend EMVI-plan schrijven

Uitdagingen willen winnen! Daar gaat het om bij tenders. De basis voor een goede EMVI begint bij de klantvraag. Wat wil de klant? En misschien nog wel belangrijker, hoe en waarom?

Analyse vanuit expertise

Een goed plan van aanpak begint met het analyseren van de klantvraag en de projectlocatie. Dit doen alle projectteamleden vanuit hun eigen expertise. Vervolgens wisselen we onze opvattingen en ideeën uit en leggen die op een overzichtelijke manier voor onze klanten vast. Dit is onze expertise en wij delen deze kennis graag met onze klanten. Zo komen we samen tot een winnend EMVI-plan!

Ruimte voor inspiratie

Door grotendeels incompany te werken verloopt het contact met de rest van het projectteam soepel en ontstaat er op een heel natuurlijke wijze ruimte om elkaar te inspireren. Daarnaast krijgen wij een beter beeld van jullie organisatie, zodat het jullie plan wordt.

Totaaloplossing voor winnend EMVI-plan

Inplan verzorgt het redigeren van de teksten en voorziet het plan - waar nodig - van visualisaties. Op deze wijze komt het plan van aanpak op een gestructureerde manier tot stand, zonder concessies te doen aan alle creatieve ideeën om tot een winnend EMVI-plan te komen.