Vacature: Senior EMVI-consultant

32 – 40 uur, Arnhem

 
Ter uitbreiding van ons EMVI-team zijn wij op zoek naar een senior EMVI-consultant met een civieltechnische achtergrond. Wij schrijven EMVI-plannen voor aannemers werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw.
 
 
Jouw werkzaamheden
Door jouw procesbegeleiding en input - die je zelf actief deelt en ophaalt bij de aannemer - overtuig je de beoordelingscommissie dat het EMVI-plan de maximale meerwaarde biedt. Je begeleidt strategie- en brainstormsessies, het reviewproces en evaluaties bij onze opdrachtgevers. Je denkt met de aannemer mee en bepaalt samen met de aannemer de winnende aanpak. Is de aannemer nog niet bedreven in het EMVI-proces? Dan begeleid je de aannemer op een doeltreffende wijze.
 
Door jouw aansturing van onze planschrijvers, tekenaars, planners en vormgever dienen we een winnend EMVI-plan (inclusief bijlagen) in. Je borgt het proces en voortgang in het EMVI-team. Bij pieken in de werkvoorraad schrijf je zo nu en dan zelf een deel van een EMVI-plan. Samen met jouw collega’s en de aannemer vier je het winnende EMVI-plan.
 
Dit bieden wij
Een verantwoordelijke positie in een goed EMVI-team. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau, daarom zit je iedere week bij een andere aannemer aan tafel. Wij bieden je ruimte voor initiatieven binnen een groeiende organisatie. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
 
Verder bieden wij:
Een salaris tussen de € 3.800,- en € 4.800,- (op basis van 40 uur/week), afhankelijk van je ervaring
8% vakantiegeld
Een goede pensioenregeling
Een leaseauto met tankpas
Flexibele werktijden
Ruimte voor initiatieven in onze groeiende organisatie
 
Dit ben jij
Een ervaren sparringpartner voor het EMVI-team en onze opdrachtgevers. Onder druk van harde deadlines behaal je goede resultaten. Je bent creatief en brengt vernieuwing in het EMVI-team en in de Inplan-organisatie. 
 
Verder vragen wij:
Minimaal HBO denk- en werkniveau
Minimaal 12 jaar ervaring in de civiele techniek
Waarvan minimaal 3 jaar ervaring met het schrijven/begeleiden van EMVI-plannen
Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
Overtuigingskracht 
Commercieel inzicht
 
Goed om te weten
Inplan is opgericht in 2016 en is een kleine organisatie met een grote ambitie. Het EMVI-team werkt samen op ons kantoor in Arnhem. Onze communicatielijnen zijn kort, bureaucratie vinden wij maar niks. Een prettige, informele werksfeer staat bij ons voorop. We staan open voor initiatieven en leren graag van elkaar. Onderdeel van de selectieprocedure is een persoonlijkheidstest en een uitwerking van een casus. 
 
Interesse?
Stuur je CV en motivatie uiterlijk 1 mei 020 naar Martijn Zoetekouw via m.zoetekouw@inplan.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan Martijn op 0652384483. 
 
We kiezen er in dit geval bewust voor om zelf personeel te werven, daarom reageren wij enkel op geïnteresseerden die op eigen titel reageren.