Tekstschrijvers versterken EMVI-team Inplan

Lauke Bos en Dafne van der Meer versterken per april het EMVI-team van Inplan. Deze twee tekstschrijvers zetten de puntjes op de i en zorgen zo voor goed leesbare plannen van aanpak
 

Wij zijn gedreven het beste uit onszelf te halen en te verbeteren. Dit doen en kunnen wij uiteraard niet alleen. Opdrachtgever, opdrachtnemer, medewerkers, onderaannemers: Iedereen die aan een project deelneemt is belangrijk. Daarom dagen wij elk projectteamlid uit om gezamenlijk het beste resultaat te behalen.

Lauke: “Goede ideeën en technische inhoud vertalen naar een leesbaar, winnend plan is waar ik bij Inplan met veel enthousiasme mee aan de slag ga. Ik kijk ernaar uit om samen met collega’s en opdrachtgevers mooie plannen te schrijven.” 

Dafne: “52% van de EMVI-plannen die Inplan schrijft, worden als beste beoordeeld. Dat is al een hele mooie score, maar het kan altijd beter. Mijn collega’s hebben de technische kennis en ervaring en ik mag het projectteam aanvullen met mijn ervaring als tekstschrijver. Een winnende combinatie wat mij betreft!”

 

Lees ook
Het oog wil ook wat: afbeeldingen in je EMVI-plan
Trap niet in deze valkuilen bij het maken van je EMVI-plan​
EMVI-plan: aanbesteding verloren, leer van je verlies
Nuttig reviewen van groot belang voor kwaliteit EMVI-plan
EMVI-plan schrijven? Onderscheid jezelf en denk out of the box
Een EMVI-plan schrijven, hoe begin ik?
Leg je EMVI-plan langs de SMART-meetlat
Hoe leesbaar is jouw EMVI-plan? Doe de check